Timisoara B-dul.I.Maniu NR.20
Monday - Satday Suna si progameaza o vizita
0722979121

Info parchet

 • 06
  Jul

  Raschetatul parchetului

  Raschetarea parchetului este un proces ce necesita maiestrie si…. Daca slefuirea parchetului nu este facuta cu grija….. Putine utilaje ,lucrare pe masura …. O buna slefuire a parchetului necesita mai multe cunostinte..

  Read More
 • 15
  Apr

  Preturi pentru raschetat parchet

  La raschetarea parchetului stratificat sau masiv se poate executa un numar mai mare de finisaje ,lucru care duce la diferente de pret. Parchetar Timisoara ofera clientului ocazia de a alege modelul de raschetat  lucru pentru care v-a plati mai putin sau mai mult in functie de finisajul ales ....

  Read More
 • 24
  Jun

  Umiditatea

  Cat trebuie sa fie umiditatea?

  Read More
 • 11
  Aug

  Care este diferenta dintre parchetul de lemn si cel laminat ?

  Lemnul ramane lemn si materialele aditionale sun…. Parchet Timisoara Oare ce spune o pardosela despre casa? De cele mai multe ori ne inpotmolim la mal.

  Read More
 • 21
  May

  Parchet pe incalzire in pardoseala

  parchetul pe incalzire in pardoseala Este rentabil este ok sau vei pierde? este una din cele mai bune alegeri. Grija mare la dilatarea sapei.

  Read More
 • 26
  Jul

  Intretinerea parchetului

  La intretinere de multe ori ne oprim Nu poti sa intreti parchetul dupa sfaturile vecinilor. de aceea este bine sa se ceara sfatul specialistului… Nu orice solutie este buna pentru intretinerea parchetului.

  Read More
 • 21
  Sep

  Care parchet este cel mai bun

  De multe ori acest lucru ne pune pe ganduri. ce parchet este mai bun pentru casa mea?. Parchetul de lemn este cel mai durabil ,se poate rascheta de cele mai multe ori. Daca investitia este pe termen lung acest tip de parchet este cel mai bun.

  Read More